Optimizare Site

Optimizare este un ansamblu de operatiuni la nivel de sursa, structura sau design...

Web Design

Prezenta pe internet va ajuta sa oferiti clientilor informatii pe care le puteti actualiza...

SEO

Ca specialisti in optimizare SEO, stim ce metode de optimizare sa folosim...

Cautare in timp real de la Google

Google va afisa acum si rezultate din paginile retelelor sociale ca Twitter si Facebook, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai proaspete informatii.

Noua functie a motorului de cautare, numita de Google "cautare in timp real", va fi disponibila peste numai cateva zile, permitandu-le utilizatorilor sa gaseasca informatii afisate si in paginile retelelor sociale, care se bucura de o tot mai mare popularitate la nivel modial, scrie The Guardian.

"Informatiile apar pe Internet intr-un ritm nemaintalnit pana acum. In acest nou mediu al informatiilor, fiecare secunda conteaza", a declarat Amit Singhal, director al Google, precizand motorul de cautare nu va mai rata, in curand, nicio sursa ce ofera informatii "la secunda".

Noua mutare a Google face parte dintr-o strategie mai ampla a companiei care tinteste o mai mare rapiditate a motorului de cautare si o noua orientare catre cele mai noi informatii, cum sunt cele aparute pe Twitter, postate de utilizatori chiar in timp ce evenimentele sunt in desfasurare.

Blogurile si siteurile de stiri se vor bucura si ele de o atentie deosebita a algoritmului de indexare Google, marcand astfel un nou pas istoric spre liberatea totala a informatiei, dar si spre consolidarea pozitiei companiei din California pe piata Internetului.

 

No Tag