O simpla floare poate simboliza mai multe, de la „Multumesc!”, la „Te iubesc!”, astfel ca ar trebui sa le oferim mai des, pentru a ne arata sentimentele pentru ceilalti. In plus, in ziua de azi nu mai avem vreo scuza, intrucat e foarte simplu si comod pentru ca avem acces la serviciul de livrare flori Bucuresti. Acesta este binevenit pentru ca ne bucuram si de preturi mici, de economii de timp, dar si de o gama foarte variata de produse.
Orice cauti
Indiferent de florile pe care le cauti, este imposibil sa nu le gasesti aici, pentru ca nu lipsesc diferite tipuri de trandafiri, lalelele, narcisele, orhideele sau alte flori de sezon, pe care le poti combina in diferite buchete, asa cum iti place, fie te poti lasa pe mana celor mai priceputi artisti florari care lucreaza la Floraria de Vis din Bucuresti. Experienta acestora este cea care face diferenta, motiv pentru care este imposibil sa nu se gaseasca exact produsele preferate.
Pentru toate evenimentele
In acelasi timp, se gasesc si aranjamente pentru toate tipurile de evenimente posibile, astfel ca poti sa stai fara griji daca te ocupi de organizarea unui botez, a unei nunti, a unei petreceri, gale si nu numai.
Cele mai bune preturi
Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi va permite sa cumpere niste buchete de flori perfecte pentru cei dragi. Pe langa preturile bune, se gasesc si diferite oferte si promotii care merita luate in calcul, iar clientii pot uita de situatiile neprofesioniste cu care se confrunta in cadrul florariilor obisnuiste, unde tarifele sunt crescute cu cateva zile inainte de evenimentele importante din an, de la ziua femeii, pana la prima zi de scoala sau ziua indragostilor. Mai mult, daca vei plasa pe site o comanda in valoare de 99 de lei, nu mai trebuie sa platesti transportul in Bucuresti, pe cand pentru localitatile din apropiere se percepe o taxa de numai 20 de lei.
Nu mai pierde timpul
Nu trebuie omis nici faptul ca e foarte comod sa plasezi o comanda, astfel ca ajungi sa faci economii considerabile de timp, fiind de ajuns numai cateva minute in acest sens. Poti sa accesezi Floraria de Vis de oriunde, din confortul propriei locuinte, de la birou sau din oras, asa ca nu mai trebuie sa iti aranjezi programul in functie de orarul florariilor.
Stai fara griji
Cu siguranta ai fost pus in situatia neplacuta de a-ti aminti cu numai cateva ore inainte sa participi la un eveniment important ca nu ai cumparat un cadou, dar odata cu serviciul de livrare flori Bucuresti nu mai este nevoie sa alergi dupa florarii, ci poti plasa o comanda chiar si cu cateva luni inainte pentru a-ti lua de-o grija, iar florile vor ajunge la destinatar la data stabilita, fiind insotite eventual si de catre o felicitare personalizata.
Toate produsele pe stoc
Mai mult, gasesti intotdeauna toate produsele pe stoc, nu ca in cazul florariilor obisnuite unde in zilele cele mai importante ale anului nu vei mai gasi florile pe care le cauti si esti nevoit sa stai si la cozi interminabile, pe cand totul este mult mai comod la Floraria de Vis.
Nu dai gres cu trandafirii
In plus, trebuie sa stii ca niciodata nu vei da gres cu trandafirii, acestia fiind grozavi intr-o multime de conditii, iar Floraria de Vis ti-a pregatit si cateva surprize, de la cei in cutii, cosuri cu trandafiri si pana la cei criogenati care rezista in cele mai bune conditii cativa ani, fiind grozavi in toate cazurile.