Cu milioane de vizualizari pe You Tube, Dani Mocanu este la ora actuala cel mai bine cotat cantaret de maenele. Clipurile lui ajung sa aiba pana la cateva milioane de vizualizari. De asemenea, numarul comentariilor ating undeva la cateva sute de comentarii. Fiecare produs media pe care Dani Mocanu il lanseaza devine un hit. Acest lucru se datoreaza fanilor sai care asteapta cu nerabdare de fiecare data cand manelistul aduce in atentia publicului sau fidel noi piese unice.

Inspirate din povesti de viata sau din modul in care gandeste, piesele lui Dani Mocanu reprezinta o chestiune unica pe piata muzicala a manelelor din Romania. Din acest motiv, foarte multi dintre cei acre asculta tipul acesta de melodii au rezonat cu mesajul lui si au decis sa ii urmeze activitatea. Ca urmare a acestui fapt, cu fiecare luna cu care a trecut Dani Mocanu si-a adunat de-a lungul timpului o multime de sustinatori care asculta si ii urmaresc activitatea artistica si nu numai.

Fiecare piesa in parte a reprezentat un moment prielnic pentru un nou val de popularite care au dus clipurile lui Dani Mocanu in trending-ul You Tube. Ajungand in acest punct, Dani Mocanu a devenit din ce in ce mai popular si a reusit sa se instaleze confortabil in pozitia de unul dintre cei mai cautati si populari cantareti de manele din tara noastra.

Desigur, activitatea muzicala  fost oarecum impinsa si de scandalurile mediatice in care a fost implicat. Dovada acestor lucruri sta in numeroasele articole de presa mondena care vorbesc despre povestile controversate in care care  Dani Mocanu a fost implicat. Multe din aceste scandaluri au venit si din clipurile maenelistului care au fost extrem de controversate si care au fsot subiect de discutie saptamani la randul in presa online mondena.

De fiecare data cand Dani Mocanu lanseaza un clip cu piesa noua, acesta beneficiaza de toata atentia presei tabloide pentru ca el este un magnet pentru like-urile si comentariile utilizatorilor, mare parte dintre ei fiind fani ai acestuia. Fiecare clip reprezinta un motiv de dezbatere in mediul online. Acest lucru este posibil si datorita faptului ca aceste videoclipuri pe care el le lanseaza sunt foarte controversate prin prezenta scenica si personajele care sunt prezente in clipurile respective. Un exemplu concret al acestui fapt este dat de unul din clipurile sale in care apar niste jandarmi.

Potrivit informatiilor aparute in presa, Inspectoratul de Jandarmi Dambovita a deschis o ancheta ca sa vada ce cautau acei jandarmi de la trupele de interventie in clipul manelistului Dani Mocanu. Acesta este doar un exemplu despre modul controversat in care Dani Mocanu alege sa isi promoveze clipurile si piesele pe platforma de You Tube.