Un deces in familie este un eveniment tragic care va afecta foarte mult rudele persoanei decedate. In zilele noastre, foarte multe persoane prefera sa apeleze la serviciile unor firme specializate pentru ca aceasta se poate ocupa de toate detaliile legate de organizarea ceremoniei de inmormantare sau de demersurile pentru incinerare, in functie de caz. Reprezentantii casei funerare vor ajuta rudele indurerate sa treaca mai usor prin procesul de pregatire al inmormantarii si sa scape de toate aceste griji.

Pentru a avea parte de servicii de calitate, inainte de a apela la serviciile unei firme de pompe funebre trebuie sa ne asiguram ca aceasta este serioasa, legala, cu toate autorizatiile la zi. O firma de servicii funerare trebuie sa aiba angajati profesionisti, care sa se ocupa cu grija si respect de persoana decedata. Pe de alta parte este foarte important ca firma de servicii funerare sa ofere produse si servicii de calitate.

Este de preferat sa ne asiguram de la bun inceput ca totul este in regula, deoarece, din pacate, exista si firme care ofera servicii indoielnice, iar personalul poate fi nepasator si neprofesionist. Foarte important este sa stim de la bun inceput costurile serviciilor de care avem nevoie pentru a putea stabili bugetul.

Cei mai multi dintre noi preferam sa apelam la firme de pompe funebre care se afla in vecinatatea domiciliului pe care il avem pentru ca legatura sa se stabileasca mai usor. Astfel, daca locuiti in sectorul 6, puteti apela la Casa Funerara Luca, o firma specializata de pompe funebre in sectorul 6, firma respectata si profesionista, care va garanteaza cele mai bune servicii.

De cele mai multe ori, cand alegeti o firma de pompe funebre, aveti posibilitatea de a opta pentru un pachet de inmormantare, ce contine incepand de la obiecte si servicii de baza pana la optiuni suplimentare si de o calitate mai buna.Veti achizitiona astfel produse si servicii funerare precum sicriul sau urna, crucea, aranjamentele florale, transportul, toaletarea si multe altele.

Produsele si serviciile oferite de Casa Funerara Luca sunt puse la dispozitia clientilor sub forma de pachete de servicii si produse ce pot fi adaptate nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

Pachetele funerare ale firmei de servicii funerare sunt impartite in:

-pachet clasic domiciliu
-pachet spital complet
-pachet mediu domiciliu
-pachet funerar 1350 lei
-pachet funerar 1550 lei
-pachet funerar 2200 lei
-pachet funerar 3926 lei
-pachet funerar 8026 lei

Pe langa pachetele funerare, la Casa Funerara Luca exista si pachete incinerare, separate in:
-pachet incinerare complet
-pachet incinerare spital

Indiferent care va fi optiunea dumneavoastra, Casa Funerara Luca va este alaturi in cele mai grele momente!