Daca visezi la propria afacere, cu siguranta, esti constient de faptul ca drumul catre succes este unul presarat cu multe obstacole care trebuie depasite. Una dintre problemele cele mai comune este obtinerea finantarii necesare si cu toate ca in acest sens sunt disponibile mai multe solutii, nu toate sunt usor de accesat. Totusi, pentru finantare persoane juridice oricand te poti baza pe Omnicredit intrucat aici te asteapta cateva solutii foarte eficiente, Nu ai mai auzit pana acum de Omnicredit? Iata tot ce trebuie sa stii:
Locul potrivit
La Omnicredit esti pe maini bune in conditiile in care aici te asteapta cele mai bune conditii. Un antreprenor modern are nevoie si de solutii pe masura, astfel ca de ce sa nu profiti si tu? Omnicredit se diferentiaza de institutiile bancare traditionale prin faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online. Serviciile sale sunt dedicate persoanelor juridice, insa in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si cateva solutii pentru cele fizice, astfel incat oricine sa se poata bucura de toate avantajele promise.
Pentru orice afacere
Omnicredit iti ofera posibilitatea de a da viata oricarei afaceri pentru ca nu sunt impuse deloc limite. Astfel, ai sansa de a infiinta un cabinet de kinetoterapie, o florarie, un salon de infrumusetare, o sala de fitness, propriul magazin online si nu numai, posibilitatile nu sunt limitate, asa ca de ce sa nu profiti?
Solutia de finantare dorita
Aici te asteapta mai multe solutii de finantare, iar fiecare dintre acestea se dovedesc a fi foarte avantajoase. Poti opta oricand pentru un credit, scontare sau factoring, toate fiind ideale pentru orice tip de afacere. De exemplu, microcreditul reprezinta cea mai populara solutie de finantare a unei afaceri, iar acesta se poate accesa cu usurinta, printre cerintele importante impuse numarandu-se obligativitatea ca societatile sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Despre scontare trebuie sa stii ca reprezinta o solutie foarte eficienta prin care poti incasa chiar astazi biletele la ordin si CEC-urile cu termen de plata in viitor primite de la clienti, fara sa mai fii nevoit sa astepti data scadenta. Le girezi catre Omnicredit si astfel te bucuri de mai multa flexibilitate si mai putine griji. Si factoring-ul este o solutie ce merita a fi luata in calcul pentru ca ofera posibilitatea incasarii mai repede a banilor in cazul in care societatea ta ofera produse sau servicii cu factura la termen plata.
Totul exclusiv online
Sunt suficiente numai 30 de secunde pentru a-ti face cont pe platforma Omnicredit si mai departe iti alegi solutia financiara pe care o preferi, incarci documentele solicitate, urmand ca in doar o ora sa primesti un raspuns. Daca acesta este afirmativ, atunci in urmatoarele opt ore primesti suma solicitata direct in cont, simplu si rapid.
Primesti banii imediat
Sa iti faci cont pe platforma Omnicredit nu dureaza mai mult de 30 de secunde, urmand ca mai apoi sa iti alegi solutia de finantare pe care o preferi si sa incarci documentele necesare. In cel mult o ora deja primesti un raspuns, iar daca acesta este afirmativ in urmatoarele 8 ore vei primi suma solicitata direct in cont.
Scapi de birocratie
Cu siguranta, drumul catre succes presupune si multe piedici pe care trebuie sa le evitam, insa multe dintre acestea sunt impuse chiar de birocratie. Astfel, nu e de mirare de ce sunt multi care renunta la ideile lor cand incep sa se confrunte cu mai multe batai de cap din acest punct de vedere. Dar la Omnicredit totul e doar o amintire neplacuta intrucat eficienta e maxima si intotdeauna se vor atinge cele mai mari performante, fara nicio problema.